logo

Erhverv

 • Møder, konfrerncer, jobsamtaler og lign.

  Sushi er lækkert til møder, konferencer, jobsamtaler og lign. Det skaber en hyggelig atmosfære, og er med til at skabe de perfekte rammer om begivenheden.

  Ring og få en personlig snak om hvad vi kan gøre for netop din begivenhed.

  Hvad med at lave en fast erhvervsaftale?


  I dag er der flere og flere danske virksomheder, som bliver bevist om at personalepleje er vejen frem. Det handler om, at virksomheden passer på sine ansatte, så jobbet ikke bare bliver noget med en arbejdstid, som man får en månedsløn for, men at arbejdsstedet er et sted hvor man har lyst til at komme.

  Hos Sushilicious tilbyder vi en bred vifte af løsninger, som kan tilpasses din virksomheds behov og krav, så I bliver god virksomhed for Jeres medarbejdere.

  Bløde værdier viser sig på bundlinjen


  Der er en lang række fordele ved at man som arbejdsgiver har en personalepolitik, der sikrer de ansatte en god personalepleje af høj kvalitet. Det er ikke blot en service man yder til medarbejderne, for at holde på dem, så de ikke får lyst til at skifte til et andet job. Men det er i høj grad med til at effektivisere arbejdsindsatsen, idet det skaber et bedre arbejdsmiljø.

  I en moderne verden hvor der bliver mere og mere fokus på de bløde værdier i virksomheden, har det desuden en stor signalværdi over for omverdenen, at man er en virksomhed der viser at man værdsætter sine medarbejdere.

  Individuelle aftaler


  Der findes ikke 2 virksomheder som er ens. Derfor er alle vores aftaler også individuelle, så vi tilpasser os efter din virksomhed. En aftale kunne indeholde, at din virksomhed havde en fast ugedag hvor virksomheden gav frokost, den kunne indeholde gavekort til at dele ud til de ansatte, eller vi kunne finde en helt tredie løsning.

  Der er mange muligheder. Ring og få en aftale, hvor vi kan snakke nærmere om tingene, og om hvad I kunne tænke Jer i Jeres virksomhed.

Tlf.: 32 10 55 00

 • Bæredygtighed

  At gå ind for bæredygtighed, er at tage ansvar. Hos Sushilicious mener vi at det er nødvendigt at udvise rettidig omhu, at arbejde for bæredygtighed, for derigennem at sikre fremtiden. Vi går ikke alene ind for at råvarene skal være af en god kvalitet, men det er lige så vigtigt at de er bæredygtige. På siden Om os kan du læse mere om hvad Sushilicious står for. Mere

 • Kursus

  Vi afholder jævnligt kurser, og vi har stor erfaring på området. Både åbne kurser som alle kan deltage i, og private kurser arrangeret enten af en virksomhed eller en personaleforening. Kurserne laves i alle størrelser, og i alle prisklasser. På siden Kursus kan du se hvilke åbne kurser der er her i foråret. Hvis du vil høre om hvad vi kan arrangere for dit firma/forening, så giv os et ring, så finder vi en løsning sammen. Mere

 • info@sushilicious.dk