logo

Selskaber

 • Gør det nemt at være vært eller værtinde

  Skal du holde fest, fødselsdag, reception, møde eller andet, er vi altid behjælpelige med at sammensætte menuen. Intet er bedre til at skabe en hyggelig atmosfære end sushi fra Sushilicious.

  Du slipper for at skulle knokle i køkkenet hele dagen, måske endda i flere dage i forvejen, men kan i stedet bruge al din energi på at være vært/værtinde for dine gæster.

  Vi tilbyder en bred vifte af løsninger, som alle kan tilpasses netop din festlige begivenhed. Der er ikke 2 selskaber som er ens. Derfor er alle vores aftaler også individuelle, så vi tilpasser os efter dine ønsker. Skulle der være en enkelt gæst som siger "Jeg bryder mig ikke om rå fisk", laver vi blot nogle vegetar-, kylling- eller reje-sushi, så du som vært eller værtinde også kan imødekomme denne gæst.

  Ring og få en personlig snak om hvad vi kan gøre for netop din begivenhed.

  Erhverv


  Sushi er også lækkert til møder, konferencer, jobsamtaler og lign. Det skaber en hyggelig atmosfære, og er med til at skabe de perfekte rammer om begivenheden.

  Læs mere på siden Erhverv.

  ErhvervTlf.: 32 10 55 00

 • Bæredygtighed

  At gå ind for bæredygtighed, er at tage ansvar. Hos Sushilicious mener vi at det er nødvendigt at udvise rettidig omhu, at arbejde for bæredygtighed, for derigennem at sikre fremtiden. Vi går ikke alene ind for at råvarene skal være af en god kvalitet, men det er lige så vigtigt at de er bæredygtige. På siden Om os kan du læse mere om hvad Sushilicious står for. Mere

 • Kursus

  Vi afholder jævnligt kurser, og vi har stor erfaring på området. Både åbne kurser som alle kan deltage i, og private kurser arrangeret enten af en virksomhed eller en personaleforening. Kurserne laves i alle størrelser, og i alle prisklasser. På siden Kursus kan du se hvilke åbne kurser der er her i foråret. Hvis du vil høre om hvad vi kan arrangere for dit firma/forening, så giv os et ring, så finder vi en løsning sammen. Mere

 • info@sushilicious.dk